JOUKO MIETTINEN KOLUMNI
Globalistien vallankaappausyritys Suomessa
EU:ssa ensin laulavat Saksan kiljukotka Merkel ja Gallian kukko Macron. Suomen kukko nukkuu aina pommiin ja on siksi värssyä jäljessä, mutta kieku kuuluu "Näääin oon". Näin on, olkoon kyseessä Itämeren turvallisuustilanne, USA:n tai Valkovenäjän presidentin vaalit, venäjäpakotteet, Venezuela tai Ukraina. EU:n mottohan on "Ken leipääsi syö sen lauluja laulat".
Tämä johtuu siitä, että perustuslakiimme on lisätty lause "Suomi kuuluu EU:hun". Lausetta tulkitaan siten, että EU:n lait korvaavat kansalliset lakimme mm. perustuslain. Niinpä Suomen on laulettava Brysselin kuorossa. Sieltä säätyvät tukipaketit maksettaviksi, kellojen viisarit, ohranjyvän koko ja koirankakka- direktiivit.
Perustuslakimme, joka on yksi maapallon edistyneimmistä, sanoo että valta Suomessa kuuluu kansalle, ja sitä käyttää sen valitsema eduskunta. Vallan luovuttaminen muille tahoille on valtiopetos. Se ei vanhene koskaan. Sitä ei voi ohittaa lauseella "Suomi kuuluu EU:hun". Perustuslakimme korvaaminen Brysselin direktiiveillä sysää maamme Ranskan suurta vallankumousta edeltävään aikaan.
Demokratia ei ole uhattuna vain Suomessa ja Euroopassa, vaan kaikkialla. Sitä vastassa on globaali raha, talouspiirit ja globaalit viestimet. Kun viestimet valitsevat puolensa, niistä tulee politiikan jatke. Ne menettävät paitsi vapautensa myös uskottavuutensa. Niiden julistama virallinen totuus on johdattanut meidät totuuden jälkeiseen aikaan ja mediademokratiaan, joka julistaa vaalien voittajat mm. USA:ssa.
Myös Naton isäntämaasopimus sotii perustuslakiamme vastaan. Siinä valtaa on luovutettu sotilasliitolle, joka halutessaan voi miehittää Suomen. Natoa varten Venäjän ohjukset ovatkin valmiina tanassa rajojemme tuntumassa. Natosopimuksen allekirjoitti 2014 silloinen puolustusvoimien komentaja Raimo Lindberg, joka pestin jälkeen siirtyikin konsultoimaan Lockheed Martinin hävittäjiä Suomeen.
Lindbergin allekirjoitus pelasti Suomen valtiojohdon yhdeltä valtiopetokselta. Nyt se ei ole vastuussa vallan luovutuksesta ulkopuoliselle taholle Natolle. Mutta voiko Lindberg korvata perustuslaissa mainitun eduskunnan onkin jo toinen juttu. Joka tapauksessa Suomi jäi nolosti silmätikuksi, kun YK:ssa päätettiin ydinaseiden kieltosopimuksesta. Suomi "ydinasevalta" ei sitä allekirjoittanut, jäi samaan leiriin muiden ydinasevaltojen kanssa.
Ydinaseiden kieltosopimus kieltää ydinaseiden valmistuksen, tuomisen omalle alueelle ja niillä uhkaamisen. Ainut syy jonka vuoksi Suomi ei voi ehtoihin suostua on se, että ne ovat ristiriidassa Naton isäntämaasopimuksen kanssa. Valtiojohtomme sanoo näin parantavansa turvallisuuttamme. Samalla joutaa historiaan Pariisin rauhansopimus. Kun on paljon rikottavia sopimuksia, on vara mistä valita. Mutta ovatko tällaiset rikkomukset päteviä sopimuksia "ihan aikuisten oikeesti" onkin taas eri juttu.
EU:n demokratiakäsityksen mukaan 27 komissaaria sidosryhmineen voi päättää 500 miljoonan ihmisen puolesta. Jäsenmaiden hallitukset ja parlamentit ovat vain kumileimasimia. Se on 0,00005 promillen demokratiaa, globalistien käsitys lähidemokratiasta, sitä Brysselin subsidiariteetti -periaatetta. Ei ihme, jos Suomen hallitustakin vaivaa "kiltin tytön syndrooma".
Eräs kouluaineen kesto-otsikko oli "Jos olisin presidentti", elettiin Kekkosen aikoja. Nykysuomen presidentiltä valta on riisuttu. Hän joutuu hoilaamaan kiltisti Brysselin globalistikuorossa. Niinpä joutuisin minäkin aloittamaan tarinani "Rakas päiväkirjani, vain sinulle voin kertoa...". Koulupoikanakin minulla olisi enemmän valtaa, olisihan minulla sentään sananvapaus.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti