keskiviikko 7. lokakuuta 2020

KOLUMNISTI JOUKO MIETTINEN:

 


Suomi EU-kolonialistien siirtomaa

Pääministerimme on pyytänyt tarkennuksia EU:n tukipakettiin liittyvistä perustuslain, EU- ja eurosopimusten rikkomuksista, ohessa muutamia.

 Perustuslakimme mukaan valta Suomessa kuuluu kansalle.  Sen henkeen kuuluu edistää hyvinvointia Suomessa, ei rajojemme ulkopuolella. Demokraattisessa valtiossa perustuslakia voi muuttaa vain perustuslain säätämisjärjestyksessä. Jos sitä olisi noudatettu 1995, emme rämpisi nyt EU-suossa.

Perustuslaki antaa siis myös suojaa. Vallan luovuttaminen EU:lle tai muille ulkopuolisille tahoille on valtiopetos. Perustuslakivaliokunta, joka koostuu kansanedustajista ja on siten pukki kaalimaan vartijana, on antanut asiassa oman tulkintansa, mutta senkin pääministeri ohitti.

EU-sopimusten mukaan EU ei voi rahoittaa menojaan velalla (SEUT artikla 125). Euromaat eivät voi myöskään ottaa vastattavakseen muiden euromaiden lainoja eivätkä tulonsiirrot niiden välillä ole luvallisia (SEUT artikla 310). Näitä perussopimuksia on kierretty mennen tullen. Näyttää siltä, ettei niitä nykyisin ole aikomustakaan noudattaa.

Suomesta on tullut ulkoa ohjattu rahanjakoautomaatti, joka omien menojensa lisäksi rahoittaa velalla EU:ta, eurooppalaisia suuryrityksiä, Saksan, Ranskan, Italian ja Espanjan pankkeja, Natoa, YK:ta, maahanmuuttoa jne.

Euroon liittymisen jälkeen on rahaa virrannut Suomesta enemmän ulos kuin sisään. Erotus on katettu ulkomaisella lainalla, koska markan myötä menetimme oman rahanluontioikeuden. Suomea alettiin laittaa "eurokuntoon" jo 1985 kieltämällä oma keskuspankkirahoitus. Nyt velkaa on 120 mrd. ja se kasvaa hillittömästi. Etelä-Euroopan "eurokunnossa" emme vielä ole, koska Suomen piikkiin voi yhä ottaa velkaa.

EU:n tukipakettineuvottelujen saavutuksena valtiojohtomme uutisoi oikeusvaltioperiaatteen; aika kallis vastine 9 mrd. sitoumuksille. EU:n "oikeusvaltioperiaate" tarkoittaa sitä, että valtiot eivät saa noudattaa omia lakejaan vaan Brysselin komission direktiivejä. EU-kansalaisilla ei ole mahdollisuutta osallistua 27-jäsenisen komission valintaan.

Nyt EU, Suomi etunenässä, kiristää jäsenvaltioita vaatimalla tämän epäoikeusvaltioperiaatteensa noudattamista EU-tukien ehtona.  Kansallisten lakien rikkominen on ehto sille, että maa voi saada sille kuuluvia EU-tukia.

 EU:n tukipaketin sitoumuksia hallitus perusteli sillä, että Etelä-Euroopan maiden velkaantuminen ei ole johtunut huonosta taloudenpidosta, vaan Koronasta. Tukipaketti onkin siis jonkinlainen palkkio hyvästä taloudenhoidosta.

Suorastaan nerokkaasti etelän maat kahmivatkin tuet, käänsivät velat saataviksi ja muut niiden takaajiksi. Suomea taas sakotettiin tyhmyydestä, itse asiassa hallitusta. Mutta kansahan sakot maksaa, vaikkei niitä hyväksyisikään.

24.6.2020 media uutisoikin suomalaisten enemmistön vastustavan EU:n tukipakettia, mutta 29.7. gallupit jo kertoivat enemmistön kannattavan sitä.  Gallupeihin ei siis ole luottamista. Tulos riippuu siitä mitä kysytään, miten kysytään ja keneltä. Ja totuus edellyttäisi vapaata mediaa, joka meiltä puuttuu.

Sveitsi, joka ei kuulu EU:iin eikä siis osallistu rahan haaskuuseen, järjestää kansanäänestyksiä kaikista tärkeistä asioista. Verotulojen ohjaaminen Suomesta Eurooppaan on sellainen iso päätös, josta pitäisi äänestää. Se olisi avointa demokratiaa, mutta sitähän globalistimme vastustavat.

                             Jouko Miettinen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti